Bovag Focwa RDW Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Wij verzenden geen onderdelen of accessoires. Accessoires met een montagebehoefte zijn uitsluitend te koop inclusief montage in Lichtenvoorde.

Volautomaat

Volautomaat

Bij een volautomatische mover worden de aandrijfrollen met behulp van de afstandsbediening automatisch op de banden geduwd.

 

Een volautomatische mover is  duurder dan een handmatige mover maar u hoeft geen enkele krachtsinspanning zelf meer te doen.

 

De prijzen van de movers zijn exclusief montage en exclusief accupakket.

 

Montagekosten: €316,-

 

Kies links uw accupakket.

 

Kijk bij de prijslijstoverzicht voor een totaal overzicht van alle prijzen, losse verkoop en met montage

AL-KO AMS Mammut voor ‘M’ chassis
AL-KO AMS Mammut voor ‘M’ chassis AL-KO AMS Mammut voor ‘M’ chassis AL-KO AMS Mammut voor ‘M’ chassis AL-KO AMS Mammut voor ‘M’ chassis

Informatie

Prijs: € 1.895,00

AL-KO AMS Mammut voor ‘M’ chassis

 

 

 

 

 

 

Nieuwe mover van ALKO.

 

De ontwikkelaar van het chassis komt nu zelf met een mover. Deze nieuwe krachtige AL-KO Mammut mover weegt slechts 29kg en is geschikt voor caravans met een gewicht tot 2250kg. De mover beschikt over een soft start en stop systeem en kan uitsluitend gemonteerd worden vóór de as.

Wat de mover uniek maakt is dat deze hoog gemonteerd wordt met als voordeel: minder kans op beschadiging tijdens het rijden. Ook zorgt de hoge montage voor een strakke afwerking.

Een afstandbediening geeft u alle informatie die u nodig heeft. Uniek is de besturing d.m.v. een joystick. 5 symbolen geven de volgende punten aan: Systeem is rijklaar, maximale hellingshoek bereikt, maximale aandrijftemperatuur bereikt, batterij indicatie afstandbediening, batterijd indicatie van de aandrijf accu.
 

Let op! Deze movers zijn alleen geschikt voor een AL-KO chassis. 

 

 

 

Eigenschappen

Exclusief montage
Onwaar