Bovag Focwa RDW Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Wij verzenden geen onderdelen of accessoires. Accessoires met een montagebehoefte zijn uitsluitend te koop inclusief montage in Lichtenvoorde.

hulpvering campers luchtvering en schroefvering

hulpvering campers luchtvering en schroefvering

VB-Airsuspension produceert als een van de weinige Europeese fabrikanten een zeer breed scala van diverse soorten (lucht) veringssystemen.

 

Van hulpluchtvering, via een eenvoudige versterkte schroefveer tot een volledig luchtveringsysteem; voor klant met diverse toepassingen zoals campers, ambulances, enz. bieden wij u de oplossing.

VB- FULLAIR

Prijs op aanvraag

VB- FULLAIR

VB-FULLAIR is een volautomatische (regelbare) oplossing voor het veerprobleem. De bestaande blad of schroefvering wordt vervangen door een volledig luchtveersysteem ( dit omvat o.a. balgen, schokdempers, compressor en een elektronische regeleenheid). Het luchtveersysteem filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek waardoor het rijcomfort toeneemt.

 

Tijden het rijden blijft het voertuig altijd op de vooraf ( tijdens de montage) ingestelde rijhoogte. Deze is lager dan de oorspronkelijke rijhoogte van het onbeladen voertuig, daarnaast wordt de wegligging en de stabiliteit van het voertuig verhoogd wat de veiligheid ten goede komt.

 

Als het voertuig stil staat ( handrem aangetrokken) is het mogelijk om de hoogte van het voertuig te variëren. Dit biedt, afhankelijk van de toepassing van het voertuig verschillende voordelen.

 

Specifieke eigenschappen:

  • Rijhoogte verhogen
  • Scheef hangen verminderen
  • overhellen verminderen
  • Veercomfort verbeteren
  • Rijgedrag verbeteren

 Richtprijzen:

Fiat Ducato vanaf 2006
Achter: € 5500,-  

Fiat Ducato vanaf 2006
Voor: € 5250,-

Fiat Ducato vanaf 2006
Voor + Achter: € 9000,-

Ford Transit vanaf 2006
Alleen achter mogelijk: € 5300,-

 

Staat uw merk camper er niet tussen maar toch intresse? neem contact met ons op!

Eigenschappen

Inclusief montage
Waar