Bovag Focwa RDW Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Wij verzenden geen onderdelen of accessoires. Accessoires met een montagebehoefte zijn uitsluitend te koop inclusief montage in Lichtenvoorde.

hulpvering campers luchtvering en schroefvering

hulpvering campers luchtvering en schroefvering

VB-Airsuspension produceert als een van de weinige Europeese fabrikanten een zeer breed scala van diverse soorten (lucht) veringssystemen.

 

Van hulpluchtvering, via een eenvoudige versterkte schroefveer tot een volledig luchtveringsysteem; voor klant met diverse toepassingen zoals campers, ambulances, enz. bieden wij u de oplossing.

VB-SEMIAIR

Prijs op aanvraag

VB-SEMIAIR

VB-SemiAir biedt de mogelijkheid om (in beperkte mate) het veerprobleem zelf te regelen, waarbij er een onderscheid gemaakt wordt tussen blad en schroefgeveerde voertuigen.

 

Bij bladgeveerde voertuigen wordt tussen het chassis en de achteras een luchtbalg gemonteerd die de bestaande bladveer ondersteunt (VB-SemiAir). Bij schroefgeveerde voertuigen wordt de schroefveer door een luchtbalg vervangen (VB-CoilAir).

 

Door de druk in de luchtbalgen te variëren, is het mogelijk om de rijhoogte (binnen bepaalde grenzen) zelf te regelen. Tevens kan links en recht van elkaar gescheiden worden (twee kamer systeem) waardoor het mogelijk is om bij kleine ladingsverschillen het voertuig toch recht te zetten.

Optioneel kan een (extra zware) compressor geleverd worden. voor voertuigen die gemiddeld tot zwaar beladen worden en waarbij de bestuurder zelf de rijhoogte wil variëren, is dit de meest geschikte oplossing.

 

Specifieke eigenschappen:

  • Rijhoogte verhogen
  • Scheefhangen verminderen
  • Overhellen verminderen
  • Veercomfort verbeteren

Richtprijzen:

Fiat Ducato, Ford Transit, MB Sprinter vanaf 2006: € 1250,-

 

Staat uw merk camper er niet tussen maar toch intresse? neem contact met ons op!

Eigenschappen

Inclusief montage
Waar