Maak uw caravan of camper seizoensklaar en geniet van weer een nieuw kampeerseizoen! 

Maart 2023: Opening Zutphen

Zondag 19 maart, 11:00-16:00 uur

Wisselink is verheugd om eindelijk iedereen uit te mogen nodigen voor de officiële opening! Vier dit bijzondere moment samen met ons! De officiële opening wordt verzorgd door niemand minder dan raceheld Tom Coronel en is om 11:00 uur. Wees welkom in de spiksplinternieuwe werkplaats, waar u het vakmanschap van de monteurs in levende lijven meemaakt. Bekijk vele modellen bus- en half integraal campers, een van de compacte Eriba hefdak caravans en andere topmodellen van o.a. de merken Fendt, Knaus en Hobby. Er is een kampeertheater met spreker Jos Mark, bekend van Campingtrend en Youtube, en u kunt het in een F1 Sim opnemen tegen Tom Coronel in Saoedi Arabië. Houd voor alle ins en outs betreft deze dag onze social media kanalen in de gaten en mis niets!


Locatie en routebeschrijving


Parkeren

Komt u met de auto? Er staan deze dag 3 parkeerplaatsen tot jullie beschikking!

1.) Sla bij aankomst niet meteen rechtsaf het Wisselink terrein op, maar rijd in plaats daarvan door tot de parkeerplaats van Autobedrijf Lenselink, Gelderhorst 5. Dit is een Mazda dealer aan de overkant van de weg Gelderhorst en naast Wisselink bevindt zich hun parkeerterrein.

2.) Aan de overkant van de N314 bevindt zich het Bronsbergenmeer en hier vindt u een openbare parkeerplaats. Vanaf hier is het nog zo'n 3 minuten lopen.

3.) Rijd voorbij Wisselink en sla bij de T-splitsing aan het einde van Gelderhorst rechtsaf de Verlengde Ooyerhoekseweg in. Op nummer 30 vindt u de Piet Roordakliniek en ook zij hebben hun parkeerterrein voor deze dag beschikbaar gesteld.


Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Er zijn 2 bushaltes binnen loopafstand!

1.) Vanaf het busstation bij treinstation Zutphen neemt u Arriva Bus 82 richting Doetinchem en stapt uit bij halte Revelhorst, Zutphen. Vanaf hier is het nog zo'n 2 minuten lopen.

Reistijd vanaf treinstation Zutphen tot aan Wisselink: ca. 16 minuten. 

2.) Vanaf het busstation bij treinstation Vorden neemt u Arriva Bus Buurtbus 193 richting Gelre Ziekenhuis Zutphen en stapt uit bij halte Gelderhorst, Zutphen. Vanaf hier is het nog zo'n 2 minuten lopen. 

Reistijd vanaf treinstation Vorden tot aan Wisselink: ca. 19 minuten.


Stukje geschiedenis

Ruim 27 jaar geleden verkocht Ron Wisselink zijn allereerste caravan vanuit huis. Daar bleef het niet bij want in 1998 werd Wisselink Caravans en Campers ingeschreven bij de KVK en verkocht het eenmansbedrijf met regelmaat caravans vanuit een boerenschuur. Vier jaar later besloot zoon Jurjen Wisselink zich hierbij te voegen en kwam het bedrijf in een versnelling. In 2003 werd een nieuwe showroom gebouwd op het industrieterrein in Lichtenvoorde en in 2005 werd daar een grote, nieuwe werkplaats aan toegevoegd. In de jaren daarna is het bedrijf door blijven groeien tot meer dan 100 caravans en campers op voorraad en 25 vaste personeelsleden. In september 2022 was de tijd voor uitbreiding daar en behaalde Wisselink misschien wel het grootste hoogtepunt tot nu toe. Verkoper Jelle Bader vertrok met een deel van de voorraad naar Zutphen en is hier de tweede vestiging vorm gaan geven. Met behulp van zijn nieuwe team, bestaande uit Ronald, Niels, Ivo, Remy en Klaas zetten zij Wisselink in Zutphen op de kaart.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers