WISSELINK CARAVANS EN CAMPERS LICHTENVOORDE | INFO@WISSELINKCARAVANS.NL 0544 - 374310
uitgebreid assortiment eigen werkplaats deskundige kennis gericht advies

Terug naar overzicht

leerling caravantechnicus M/V

12 oktober 2017

De uitdaging

Ben je jong en technisch maar weet je nog niet helemaal wat je wil? solliciteer dan bij ons naar leerling caravantechnicus. Wij betalen jou MBO opleiding en jij verdiend meteen geld terwijl je 4 dagen per week bij ons werkt.

Als caravantechnicus weet je alle ins en outs van de techniek van een caravan. Je hebt als caravantechnicus een verantwoordelijke baan, je bent precies, technisch en analytisch. Je kunt goed en duidelijk communiceren met je collega’s, klanten en de werkplaatschef. Je doet niet zo maar aannames maar gaat altijd verder met onderzoek of reparatie totdat de juiste methode is gevonden.

Als volwaardig caravantechnicus kun je:

  • Onderhoud en herstel uitvoeren aan het onderstel, chassis, remmen, wiellagers en banden.
  • Accessoires op- aan en inbouwen zoals airco, schotel en TV, mover, fietsendrager, dakramen, ATC-systeem.
  • Schades herstellen aan zijwanden en daken d.m.v. plaatvervanging of structuur herstel met spuitwerkzaamheden.
  • Storingen opzoeken en verhelpen aan electra 12 Volt, 220 Volt, gassystemen, watersystemen.
  • Lekkages verhelpen en reparaties uitvoeren aan binnenwanden, vloeren en plafonds.
  • Cosmetische verbeteringen aanbrengen aan het interieur.

De werkomgeving

Onze ruim bemeten werkplaats is 600m2 groot. Er zijn 5 hefbruggen, 2 digitale remmentestbanken, de nieuwste wiel- en balanceer apparatuur, een spuitcabine met eigen lakmakerij, een zaagruimte, een ruime aanname balie voor klanten.

Je hebt je eigen gereedschapwagen met alle denkbare benodigdheden. Daarnaast heb je de beschikking over allerlei andere moderne gereedschappen zoals lasapparatuur, vaccuüm technisch reparatie systeem, asrubberpers, etc.

Je werkt samen met 6 andere collega’s waaronder 1 chef werkplaats. Naast alle basiskennis heeft iedere caravantechnicus zo zijn eigen specialiteiten. Maar net waar jou wensen en talenten liggen, kunnen we samen jou eigen specialiteit ontwikkelen. Denk aan spuitwerk, structuurherstel van een caravanwand, electronica etc.

De werktijden

Je werkt 4 dagen per week bij ons en 1 dag in de week ga je naar school en volgt de MBO opleiding ‘caravantechnicus’ welke wij voor je betalen. De werktijden zijn meestal tussen 8:00 en 17:30. Je bent ook minimaal 2 van de 4 zaterdagen per maand beschikbaar.  In het hoogseizoen komt het af en toe voor dat je een avondje doorwerkt om het werk af te krijgen.

De toekomst

Na het behalen van jou diploma kun je bij ons full time aan de slag blijven en heb je zekerheid op een contract voor onbepaalde tijd. Je pensioen is uitstekend geregeld binnen de CAO waar ons bedrijf onder valt. Wisselink Caravans en Campers is een sterk groeiende organisatie en jij kunt daar in mee groeien. Net waar jou interesses, talenten en uitdagingen liggen daar werken we samen naar toe.

Laat je horen!

Ben je geïnteresseerd in deze technische uitdaging? Laat je horen! Stuur een mail naar jurjen@wisselinkcaravans.nl of kom langs bij ons aan het bedrijf om eens een kijkje te nemen. Je kunt ook bellen op telnummer: 0628412690.


Deel dit bericht