Uitgebreid assortiment Eigen werkplaats Deskundige kennis Gericht advies

Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde & Zutphen

bestaat ondertussen al bijna 25 jaar! Opgericht in 1998 door Ron Wisselink, voor het inkopen en verkopen van gebruikte caravans en campers. Vier jaar later in 2002, besloot zoon Jurjen Wisselink zich hier ook bij te voegen en gingen beide heren fulltime aan de slag. In 2003 heeft Wisselink een nieuwe showroom gebouwd en in 2005 een nieuwe werkplaats, waarvoor hierna ook al snel het BOVAG certificaat in huis kwam. Tegenwoordig gebeurt er voor- en achter de schermen veel meer bij ons dan alleen inkoop en verkoop.


Zo hebben wij ons gehele softwaresysteem zelf ontwikkeld. Hiermee sluit alles perfect aan bij ons bedrijf en onze werkwijze en kunnen we efficiënt en klantgericht werken. In 2016 wonnen wij niet alleen de KCK Kampeeraward, maar stonden we ook in de finale van de European Innovation Award met onze eigen uitvinding. Namelijk het Uwis caravanbed. Daarnaast kreeg in 2019 onze wasplaats een flinke upgrade, zijn we in 2020 officieel Malibu Van dealer geworden en niet te vergeten natuurlijk de opening van Wisselink Caravans en Campers Zutphen in 2022. Om een paar hoogtepunten te noemen.


Deze nieuwe vestiging staat onder leiding van oud hoofd verkoop Lichtenvoorde, Jelle. Met een deel van de voorraad aan caravans en campers is hij naar Zutphen vertrokken en zal hier alles zelf gaan opbouwen. De verkoopafdeling runt hij tot nu toe samen met Ronald en in de werkplaats hebben we Ivo. Verder werken ze daar natuurlijk nog elke dag hard om vestiging Zutphen niet alleen op te richten en op de kaart te zetten, maar ook om hun vaste team samen te stellen.


Onze hoofdactiviteiten bestaan tegenwoordig voornamelijk uit inkoop en verkoop van gebruikte caravans en campers, onderhoud, accessoires montage, reparatie en schadeherstel van alle merken. Hiervoor werken in Lichtenvoorde inmiddels 8 monteurs onder leiding van onze Chef Werkplaats, Raymond. De verkoop wordt gevoerd door Juul, Niek, Nick, Maik en Sascha. Waarvan Juul ons nieuwe hoofd verkoop is, Niek hoofd inkoop en Sascha hiernaast ook verantwoordelijk is voor de marketing en social media. Dan hebben we nog een team van 11 caravan en camper wassers onder leiding van Chiel. Die ervoor zorgen dat onze wagens er hier netjes bij staan en uw nieuwe caravan of camper schoon en fris wordt afgeleverd. Tenslotte hebben we dan ook nog twee dames voor de administratie en een viertal chauffeurs wie dagelijks vele kilometers afleggen, onder andere om uit binnenland en buitenland ingekochte caravans en campers op te halen.

Ons caravanbedrijf / camperbedrijf bevindt zich in de Achterhoek van Gelderland in het oosten van Nederland.

VERKOOP CARAVANS CAMPERS

Wisselink verkoopt jong gebruikte caravans en campers van alle merken.

INKOOP CARAVANS en CAMPERS

Tevens kopen wij uw caravan of camper rechtstreeks in, zie daarvoor de rubriek inkoop.

WERKPLAATS ONDERHOUD

In onze werkplaats staan wij graag voor u klaar voor regulier onderhoud van uw caravan of camper. Wij verrichten onze werkzaamheden volledig volgens de richtlijnen van de BOVAG.

WERKPLAATS SCHADEHERSTEL

In eigen werkplaats repareren wij iedere schade en handelen alles af met uw verzekeringsmaatschappij.

WERKPLAATS ACCESSOIRES

Iedere mogelijke accessoire wordt door ons professioneel en met veel ervaring ingebouwd.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!
Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers

Team Wisselink Caravans en Campers