WISSELINK CARAVANS EN CAMPERS LICHTENVOORDE | INFO@WISSELINKCARAVANS.NL 0544 - 374310
uitgebreid assortiment eigen werkplaats deskundige kennis gericht advies

Verkoopmedewerker

Ben je een jong commercieel talent en op zoek naar een uitdaging in het verkoopvak met een mogelijkheid tot extra opleidingen?

Wie weet zijn wij een goede match samen. Wij zijn namelijk op zoek naar een:

“allround junior verkoopmedewerker” 

voor 30-38 uur per week

Als verkoopmedewerker bij Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde heb je een superleuke baan in de wereld van caravans en campers en van alles wat daarbij komt kijken. Gezien het diverse aanbod caravans en campers dat wij voeren, valt er iedere dag iets nieuws te zien en te leren. Heb je zelf ook affiniteit met kamperen? Dan komt deze interesse je goed van pas bij het vervullen van deze leuke baan.

Bij Wisselink in de showroom werken we met drie verkopers. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een vierde collega.

 

Hoe ziet een dag eruit bij Wisselink als verkoopmedewerker:
We beginnen de dag meestal om 8:00 uur met een dagstart. Hierin worden bepaalde vaste punten besproken, zoals de afleveringen van de aankomende week, de lopende offertes, de planning van de wasplaats, de planning van de voertuigen die online geadverteerd kunnen worden, bijzonderheden gisteren en eventueel je eigen opmerkingen of verbeteringen die je aan wilt dragen.

Vervolgens gaan we aan de slag met de dagelijkse werkzaamheden. Gisteren zijn er bijvoorbeeld een aantal voertuigen binnen gekomen, en deze moeten ingepland worden voor de wasplaats. Soms moet er een werkorder voor de werkplaats aangemaakt worden omdat er nog iets gedaan moet worden aan het voertuig. Zodra deze schoon en gewassen is, kunnen er foto’s worden gemaakt en presenteer je de nieuwe caravan of camper in de online wereld. We werken met geavanceerde softwaresystemen om het adverteren en de informatie-invoer zo efficiënt en duidelijk mogelijk te maken.

Ondertussen komen er e-mails, telefoontjes en mensen de showroom binnen. Het is jou taak om de vragen en wensen van de klanten zo goed en efficiënt mogelijk te behandelen. Je werkt goed samen in het verkoopteam zodat jullie samen het beste resultaat bereiken. Belangrijk is dat je er goed in bent om te luisteren naar de klanten. Hoe beter je weet wat een klant wil, hoe beter jij jou aanbod daarop kunt aanpassen. Dat is iedere dag weer een uitdaging bij ons. Sluit je een deal, dan maak je een koopovereenkomst met een bijbehorende werkorder aan, zodat ook de werkplaats weet wat je met de klant allemaal hebt afgesproken. Je taalvaardigheid, commerciële feeling en communicatie moeten goed op orde zijn. Bij ons leer je dat uiteraard, en we helpen je steeds verder met je eigen ontwikkeling.

Komt een klant zijn gekochte voertuig ophalen? Dan mag jij de aflevering verzorgen. Van instructie van het voertuig tot de volledige afhandeling van het papierwerk. Je zult merken dat klanten altijd erg blij zijn als ze hun nieuwe trotse bezit op komen halen. Dit zorgt voor een fijn en voldaan gevoel waar we trots op zijn.

De taken van een verkoopmedewerker in een notendop:

  • Verkopen van caravans en campers
  • Inkopen van caravans en campers
  • Online adverteren
  • Mail, en telefoon beantwoorden
  • Aansturen van de wasploeg en af en toe een handje meehelpen

Werktijden:
Je bent 1 dag door de week vrij en werkt daarvoor de zaterdag. Werktijden in overleg.

 

Is je interesse gewekt?
Mail voor een sollicitatie naar: jurjen@wisselinkcaravans.nl of bel met Jurjen Wisselink op nummer 0628412690

Ons adres:
Mercatorstraat 19 Lichtenvoorde Industrie de Kamp-Zuid