WISSELINK CARAVANS EN CAMPERS LICHTENVOORDE | INFO@WISSELINKCARAVANS.NL 0544 - 374310
uitgebreid assortiment eigen werkplaats deskundige kennis gericht advies

Wat moet je weten bij het huren van een camper

Mag ik rijden met de camper ?

U heeft rijbewijs B

1.  Het totaalgewicht van de camper inclusief laadvermogen mag niet meer zijn dan 3500 kg. Is dit gelijk aan of minder dan 3500 kg, dan is rijbewijs B voldoende. Is dit meer dan 3500 kg, dan heeft u rijbewijs BE nodig.

 

Wat zit er allemaal standaard bij een verhuurcamper?

Standaard wordt meegeleverd:

  • stroomkabel
  • toiletvloeistoffen
  • 2 gasflessen
  • oprijblokken

 

Wat gebeurt er in geval van schade?

Al onze campers zijn all risk verzekerd met een eigen risico van €1000,-. Deze €1000,- betaald u vooraf als borg. Bij het inleveren van de camper wordt deze bekeken en eventuele schades van de borg afgetrokken.

 

Ophalen en brengen

Ophalen van de camper is alleen mogelijk op vrijdagen tussen 15.00 uur en 16.00 uur, tenzij anders wordt aangegeven op het huurcontract. Brengen van de camper is alleen mogelijk op vrijdagen tussen 8:00 en 10.00 uur, tenzij anders wordt aangegeven op het huurcontract. Bij het eerder terugbrengen van de camper binnen de huurperiode ontvangt u geen huurkosten retour. De terugbrengdag wordt niet berekend mits u de caravan binnen de afgesproken tijd heeft terug gebracht.

 

Betaling

Bij reserveren van de camper ontvangt u binnen 3 dagen een factuur. Hierop moet 50% van het totale factuurbedrag binnen 1 week na reservering voldaan worden.
4 weken voor de verhuurperiode moet het restant van deze factuur voldaan zijn.
De borgsom bedraagt € 1000,-.