Vragen? Bel NU Lichtenvoorde op 0544 374310 of Zutphen op 0575 200002

Schadereparatie

Afspraak maken voor schadereparatie

Klik hier voor Lichtenvoorde! Klik hier voor Zutphen!

 

Gespecialiseerd in schadeherstel
Wisselink Caravans heeft zich gespecialiseerd in schadeherstel aan caravans of campers.

Schadereparaties

Iedere schade aan uw caravan kunnen wij volledig herstellen. Vaak gaat dit gepaard met vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij. Hier komt veel bij kijken zoals de schadetaxatie, afhandeling met de expert en communicatie met de verzekeringsmaatschappij.

Wisselink Caravans neemt u deze zorg uit handen. In overleg met u wordt de caravan op een gewenst moment gebracht, wij zorgen dan voor een gedegen afhandeling met de verzekering en een keurig uitgevoerde reparatie van de schade.

Tevens zit er op ieder uitgevoerde reparatie 4 jaar garantie zodat u zeker bent van een probleemloze caravan.Veelgestelde vragen

Voor welke schades kan ik allemaal bij Wisselink terecht?
Wisselink heeft zich gespecialiseerd in schadeherstel aan caravans en campers. Iedere schade kunnen wij volledig herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Vochtschade, bodemreparatie, chassisschade, deukverwijdering, hagelschade, structuurherstel, klapbandschade, plaatvervanging, dakschade en krasherstel.

Is het voor mij de moeite waard om mijn schade te laten repareren?
Onze gespecialiseerde monteurs kunnen iedere schade aan uw caravan of camper herstellen. Vaak gaat dit gepaard met een vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij. Hier komt veel bij kijken, zoals de schadetaxatie, afhandeling met de expert en communicatie met uw verzekeringsmaatschappij. Wisselink neemt u deze zorg volledig uit handen. Als BOVAG bedrijf regelen wij in overleg namelijk de aanname van de schade, melding van de schade bij de verzekeraar, schadetaxatie, contact en afhandeling met de schade-expert, administratie richting de verzekeraar en natuurlijk de keurig uitgevoerde reparatie zelf. Tevens zit op iedere uitgevoerde reparatie 4 jaar garantie, zodat u verzekerd bent van een probleemloze vakantie.

Wordt mijn schadereparatie ook verzekerd?
Vaak gaat het herstellen van schade aan een kampeervoertuig gepaard met vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij. Informeer naar de mogelijkheden bij uw verzekeraar of geef al uw zorgen volledig uit handen bij Wisselink. Als BOVAG bedrijf regelen wij in overleg namelijk de aanname van de schade, melding van de schade bij de verzekeraar, schadetaxatie, contact en afhandeling met de schade-expert, administratie richting de verzekeraar en natuurlijk de keurig uitgevoerde reparatie zelf.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers