Uw nieuwe Malibu buscamper koopt u bij Wisselink! Bel direct naar 0575-200002 voor een afspraak

Zutphen: Allround junior verkoopadviseur 30-38 uur per week

Vacature allround junior verkoopadviseur 30-38 uur per week

Ben je een commerciële alleskunner? Heb je affiniteit met caravans en campers en lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons commerciële team? Wie weet zijn wij een goede match samen. Wij zijn namelijk voor onze nieuw vestiging in Zutphen op zoek naar een:
allround junior verkoopadviseur voor 30-38 uur per week.


Wie zijn wij precies?

Wij zijn Wisselink Campers en Caravans en zijn gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte caravans en campers. Door de steeds grotere vraag naar caravans en campers en de groei die wij als bedrijf doormaken gaan wij een 2de vestiging openen in Zutphen.

Bij ons kunnen klanten terecht voor in- en verkoop, onderhoud, reparaties en accessoires montage. Wij zijn elke dag bezig om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te informeren over de aanschaf van hun nieuwe caravan of camper. Heb je zelf ook affiniteit met kamperen? Dan komt deze interesse goed van pas bij het vervullen van deze leuke baan.


Een dag bij Wisselink als verkoopadviseur:
We starten de dag om 8:00 uur met een dagstart. Hierin worden bepaalde vaste punten besproken, zoals de afleveringen van de aankomende week, de lopende offertes, de planning van de wasplaats, de planning van de voertuigen die online geadverteerd kunnen worden, bijzonderheden gisteren en eventueel je eigen opmerkingen of verbeteringen die je aan wilt dragen.

Vervolgens gaan we aan de slag met de dagelijkse werkzaamheden. De voertuigen die ingekocht en binnengekomen zijn, moeten worden ingepland bij de wasplaats. Soms moet er een werkorder voor de werkplaats aangemaakt worden omdat er nog iets gedaan moet worden aan het voertuig. Zodra deze schoon en gewassen is, kunnen er foto's worden gemaakt en presenteer je de nieuwe caravan of camper in de online wereld. We werken met geavanceerde softwaresystemen om het adverteren en de informatie-invoer zo efficiënt en duidelijk mogelijk te maken.

Ondertussen komen er e-mails, telefoontjes en mensen de showroom binnen. Het is jou taak om de vragen en wensen van de klanten zo goed en efficiënt mogelijk te behandelen. Je werkt goed samen in het verkoopteam zodat jullie samen het beste resultaat bereiken. Belangrijk is dat je er goed in bent om te luisteren naar de klanten. Hoe beter je weet wat een klant wil, hoe beter jij jou aanbod daarop kunt aanpassen. Dat is iedere dag weer een uitdaging bij ons. Sluit je een deal, dan maak je een koopovereenkomst met een bijbehorende werkorder aan, zodat ook de werkplaats weet wat je met de klant allemaal hebt afgesproken. Je taalvaardigheid, commerciële feeling en communicatie moeten goed op orde zijn. Bij ons leer je dat uiteraard versterken, en we helpen je steeds verder met je eigen ontwikkeling.

Komt een klant zijn gekochte voertuig ophalen? Dan mag jij de aflevering verzorgen. Van instructie van het voertuig tot de volledige afhandeling van het papierwerk. Je zult merken dat klanten altijd erg blij zijn als ze hun nieuwe trotse bezit op komen halen. Dit zorgt voor een fijn en voldaan gevoel waar we trots op zijn.


De taken van een verkoopadviseur in een notendop:

  • Verkopen van caravans en campers
  • Inkopen van caravans en campers
  • Online adverteren
  • Offertes opstellen
  • Mail, en telefoon beantwoorden
  • Aansturen en inplannen van de wasploeg

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan snel!

Ons adres:
Gelderhorst 2, 7207BH Zutphen

Soort dienstverband: Fulltime


Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers