Uw nieuwe Malibu buscamper koopt u bij Wisselink! Bel direct naar 0575-200002 voor een afspraak

Zutphen: Allround monteur caravan en/of camper 32-38 uur

Vacature Allround monteur caravan en/of camper
32-38 uur


Inleiding:

Voor onze nieuwe locatie in Zutphen zijn wij op zoek naar een allround monteur caravan- en of camper.

In veel branches wordt tegenwoordig technisch personeel gevraagd. Als je technisch bent en graag aan de slag gaat, dan heb je de keuze uit veel verschillende banen. De markt waarin wij ons begeven is relatief klein en de kans dat je het juiste beeld hebt van deze afwisselende baan is niet heel groot. We kunnen begrijpen dat je eerst wel eens wilt weten hoe een dag als allround monteur bij ons eruit ziet.

Hoe ziet je dag als allround monteur bij ons eruit?

Je hebt een eigen caravan of camper toegewezen gekregen bij je eigen hefbrug en je eigen gereedschapskist. Op de werkorder staat nauwkeurig beschreven welke werkzaamheden je uit gaat voeren. Heb je vragen of wil je hulp ergens bij, dan zijn er altijd jou collega’s die je te hulp kunnen schieten.

Je start bijvoorbeeld met het uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan een caravan. Je werkt hierbij volgens een schema en rapport van de BOVAG. De veel voorkomende werkzaamheden zijn: Het vervangen van de banden, de remmentest uitvoeren op de digitale remmentestbank, vervangen van wiellagers, vochtcontrole uitvoeren, verkeersverlichting controleren of repareren, gassystemen afpersen en waar nodig herstellen. Een volgende werkzaamheid op de werkorder is bijvoorbeeld het onderbouwen van een mover zodat de caravan met een afstandsbediening op de plek te zetten is. Als afsluitende werkzaamheid ga je een klein deukje in de buitenbeplating herstellen middels het structuur herstelsysteem. Nadat je de werkzaamheden volbracht hebt, werk je zelf je werkorder bij in ons eigen softwaresysteem.

Betreft het een verkochte camper die je mag klaarmaken? Dan is de kans groot dat je extra accessoires op gaat bouwen zoals een dakairco, een schotel, een camera, een trekhaak of een dakluifel. Heb je de expertise om een grote motorbeurt uit te voeren en een distributieriem te vervangen? Ook deze werkzaamheden komen aan bod.

Onze ervaring is dat eigenlijk iedere monteur die bij ons werkt van te voren niet had gedacht dat er zo veel bij het vak komt kijken en dat er zo veel afwisseling in zit.

Caravans en campers onderhouden en repareren vergt een veelzijdige discipline. Iedere monteur heeft zijn eigen specialiteiten. Wij staan altijd open voor het faciliteren van een opleiding zodat je steeds verder komt in je vak. Een greep uit de veel voorkomende zaken die getest of gerepareerd of vervangen moeten worden zijn:


Taken:

Onderhoud caravan:

remmen, lagers, banden, gassystemen, 12 Volt interieur apparatuur, 220 Volt interieur apparatuur, verlichting, elektronische storingen oplossen.

Onderhoud camper:

 • grote en kleine motorbeurten
 • banden, remmen, lagers, verkeersverlichting etc conform APK
 • vervangen van distributieriem
 • Andere voorkomende motorische werkzaamheden

Accessoires opbouwen:

 • schotelsystemen
 • dakairco's
 • dakramen
 • fietsendragers
 • camera's
 • beveiligingssystemen
 • dakluifels

Profiel:
Je bent een gemotiveerd persoon die een technische achtergrond heeft. Je vindt het leuk om te sleutelen en dingen te repareren waarbij je in sommige gevallen moet improviseren. Je maakt graag mooi werk en bent daar trots op. Je kunt goed in een teamverband werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. Daarnaast heb je redelijke handigheid in het omgaan met computers en softwaresystemen zodat je zelfstandig je opdrachten kunt invoeren en je eigen werk kunt plannen. Ervaring in de caravan- of camperbranche of automotive is niet noodzakelijk.

Werktijden:
In overleg, 32-38 uur per week.

Betaling en arbeidsvoorwaarden:
Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO of zelfs beter, afhankelijk van de ervaring. Ook het pensioen is goed geregeld binnen de CAO tweewielers en motorvoertuigen.

Reageren:
Ben je geïnteresseerd geraakt bij het lezen van deze vacature, reageer dan snel door je sollicitatie met cv te sturen aan [email protected].


Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers