WISSELINK CARAVANS EN CAMPERS LICHTENVOORDE | INFO@WISSELINKCARAVANS.NL 0544 - 374310
uitgebreid assortiment eigen werkplaats deskundige kennis gericht advies

Wilt u uw caravan of camper verkopen?

Laat het ons weten! U ontvangt direct geld en een RDW vrijwaring. Vandaag nog geregeld!

Tip: Stuur een WhatsApp bericht: 0628412690 of laat een bericht achter via het onderstaande formulier, wij reageren zeer snel!

Gegevens

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Al jaren is Wisselink Caravans en Campers een vertrouwd adres om uw caravan of camper aan te verkopen. Wij kopen caravans en campers op van particulieren die geen zin of mogelijkheden hebben om deze zelf op Marktplaats te zetten. U wilt uw caravan verkopen? We komen bij u langs en halen uw caravan of camper bij u thuis of in de stalling op. De betaling en de vrijwaring gebeuren per direct.

Vaak worden er wat foto’s en details gevraagd van de caravan of camper die we opkopen. wij doen u een bod en u geeft zelf aan of u dit wil accepteren. Het voordeel van zaken doen met Wisselink Caravans en Campers is dat wij zelf de caravan of camper weer gaan verkopen. Wij zijn dus geen tussen handelaar of tussenhandelaren zoals er veel te zinden zijn op www.Google.nl of www.marktplaats.nl. Ook websites als www.ikwilvanmijnautoaf.nl is niet gespecialiseerd in het opkopen van caravans maar zijn meer gespecialiseerd in auto’s. www.OSW.nl is daar ook een voorbeeld van. Zij doen een bod op uw caravan of camper en zetten deze door aan een tussenhandelaar die hem vervolgens weer aan een caravanbedrijf of een camperbedrijf verkoopt. U kunt wel nagaan dat de bieding die u dan krijgt wel veel lager is dan dat de bieding op uw caravan of camper van ons zal zijn.

We kopen echt heel veel caravans op van particulieren. Campers iets minder maar het komt ook zeker voor.

Nog een voordeel van ons bedrijf om uw caravan aan te verkopen is dat we aangesloten zijn bij de BOVAG. U vindt ons ook op www.bovag.nl. Dan weet u zeker dat u met een vertrouwd bedrijf te maken heeft.

Ook zijn we geregistreerd bij de RDW. Op www.rdw.nl of www.vwe.nl kunnen wij ook voor u een caravan te naam stellen of een vrijwaringsbewijs voor u maken.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van caravans die wij veelal inkopen. Het gaat met name om Hobby caravans, Eriba caravans, Fendt caravans, Dethleffs caravans, maar we kopen ook wel Knaus caravans en Dethleffs caravans op. U kunt iedere caravan of camper bij ons aanbieden.

Voorbeeld van een caravan verkopen:

caravan verkopen

eriba caravan verkopen

 

 

Open chat
1
Hallo🖐

Kan ik u ergens mee helpen?
Powered by